Als gevolg van de huidige maatregelen hebben ook wij voor onze catering enkele mogelijkheden voor u op een rij gezet.Naast een ‘anderhalf meter’ gebied rond het koffieapparaat zullen we op set een 2e plek met thermos koffie en thee aanbieden gedurende de hele dag. Zonder koffie ontstaan er grote problemen…

Het ontbijt is zoals bekend vertrouwd en uitgebreid. Wel zullen we hier ook de anderhalve meter maatregel in acht moeten nemen en stellen daarom voor om met niet meer dan 3 personen bij het ontbijtbuffet te gaan staan. Wij zullen het brood gesneden aanbieden. Voor wat betreft de figuratie kan gekozen worden om deze nà de cast/crew te laten ontbijten met dezelfde regels, of een aangepaste ontbijttafel op ‘veilige corona afstand’.

De cateringkar bestaat zoals altijd uit een snoepkar vol koek, fruit, fris, koffie en thee. We vragen aan productie zelf om hier verantwoord mee om te gaan.

De lunch is het rustpunt of geluksmoment voor velen van jullie op de draaidag. Dat willen wij óók! U kunt hier kiezen uit 2 opties.

Optie 1: Zelf opscheppen ‘Corona Style’.

Hierbij wordt de lunch vertrouwd geserveerd in de buffet opstelling. Echter mag men alleen opscheppen met de anderhalve meter afstand van elkaar. Het voordeel van deze optie is de altijd aanwezige ruime keuze uit de gerechten. Er is vrijheid om de hoeveelheid die men wenst op te scheppen en overal van te mogen proeven. Deze optie zal door de nieuwe regels wat meer tijd in beslag nemen.

Optie 2: De veilige ‘uitdeel style’.

In deze optie wordt gebruik gemaakt van 2 of 3 vaks lunchbakjes vervaardigd van milieuvriendelijk suikerriet. Een dag voor de draaidag wordt er aan iedereen bij intekening gevraagd naar de globale voorkeuren. Vis, vlees of vegetarisch. Bij de lunch call staat alles dan klaar in bakjes die uitgedeeld worden. Na de lunch wordt er een dessert aangeboden. Deze zal door ons worden uitgedeeld.Optie 2 is het veiligst voor cast en crew.

Het 4-uurtje zal op 2 schalen worden aangeboden in bekertjes gevuld met snoep, chocolade, zoutjes of fruit. Zo heeft iedereen een eigen veilige portie tussendoortje!

De wrap zal op de ouderwetse manier worden aangeboden. Dus al het lekkers op 1 tafel maar mèt de anderhalve meter regel! Het drinken zal apart worden aangeboden om op die manier zoveel mogelijk ruimte te geven aan de regels.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn over onze corona aanpak dan horen wij dat graag!

Category
Tags

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente reacties
    × Stuur gerust een Appje!